Plus Volgerlanden wordt Albert Heijn

16 augustus 2019
Plus Volgerlanden wordt Albert Heijn

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Supermarkt Plus Volgerlanden, gevestigd in winkelcentrum Hoogambacht aan de Sophiapromenade, gaat begin 2020 de deuren sluiten. Het heeft inmiddels de huur opgezegd.

Voor de inwoners van de Volgerlanden komt er gelukkig wel een andere supermarkt in de plaats, namelijk een Albert Heijn. Het wordt de tweede vestiging van Albert Heijn in Hendrik-Ido-Ambacht, want de supermarkt heeft ook een vestiging aan de Reeweg.

De nieuwe Albert Heijn wordt opgezet volgens de nieuwste winkelformule, zoals de nieuwe Albert Heijn in Papendrecht (winkelcentrum Wilgendonk). Er is veel aandacht voor versproducten en er zijn zelfscan kassa's.

In Hendrik-Ido-Ambacht blijft nog een vestiging van Plus over, namelijk Plus Alfred Koehoorn aan het Louwersplein.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.