Maak een PITstop op de Zomerparkdag

27 augustus 2019 door Hennie van der Zouw
Maak een PITstop op de Zomerparkdag

ZWIJNDRECHTSE WAARD - De Ambachtse christelijke kindcentra De Meander, De Tweestroom en De Wijngaard van PIT kinderopvang & onderwijs zijn met een speciale PITstop present op de Zomerparkdag op 31 augustus aanstaande. 

Net als voorgaande jaren is deze PITstop op het terrein achter cultureel centrum Cascade. Ouders, kinderen en andere geïnteresseerden zijn er van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur. Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen zich lekker uitleven op een springkussen in de vorm van een racewagen. Voor de andere kinderen en hun ouders is er een pittenwerpspel. Het speciale PIT-promotieteam vertelt ouders graag hoe zij samen met PIT richting kunnen geven aan de toekomst van hun kind; van baby tot puber (0 tot 13 jaar). 

Op de foto: Ouders en hun kinderen zijn tijdens de Zomerparkdag op 31 augustus a.s. in Hendrik-Ido-Ambacht van harte welkom om een PITstop te maken bij PIT kinderopvang & onderwijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.