Brandweer in Hendrik-Ido-Ambacht zoekt meer vrijwilligers

11 september 2019 door Hennie van der Zouw
Brandweer in Hendrik-Ido-Ambacht zoekt meer vrijwilligers

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Bent u stressbestendig, kunt u tegen een stootje en bent u tijdens kantoortijden in Ambacht? Misschien bent u dan de vrijwilliger waar de brandweer naar op zoek is?

Ons brandweerkorps zoekt nieuwe vrijwilligers.

Het korps is op zoek naar mannen èn vrouwen die tegen een stootje kunnen en graag willen klaarstaan voor de medemens. Bent u stressbestendig en tijdens kantooruren beschikbaar in de gemeente? En is het brandweervak iets voor u? Tijdens de informatieavond op woensdag 2 oktober kunt u het brandweervak zelf ervaren en informatie krijgen over de functie van brandweervrijwilliger. U bent dan vanaf 19.30 uur van harte welkom in de brandweerkazerne, Krommeweg 1. Meldt u zich aan via www.brandweer.nl/hia? Dankuwel.

Open Dag
Zaterdag 21 september houdt de brandweer een Open Dag. U bent van harte welkom bij de brandweerkazerne, Krommeweg 1. Daar zijn demonstraties te zien, zijn er activiteiten voor kinderen en krijgt u informatie over het voorkomen van brand. De Open Dag wordt mede georganiseerd vanwege het 20-jarig bestaan van de wijk De Volgerlanden. De brandweerkazerne was destijds het eerste gebouw in deze nieuwe wijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.