Start bouw 'Happy Italy' in Sandelingen-Ambacht

29 oktober 2012
Start bouw 'Happy Italy' in Sandelingen-Ambacht

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen week is de bouw van de nieuwe horecagelegenheid Happy Italy in recreatiegebied Sandelingen-Ambacht gestart. Met de ontwikkeling van deze horecavoorziening breidt het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde het recreatieve aanbod uit in dit gebied.

Happy Italy is een eetcafé volgens een franchise formule. In het nieuwe eetcafé kan men vanaf begin 2013 terecht voor lekkere lunch- of dinergerechten, maar ook voor een kopje koffie, thee of een glaasje fris. Zo wordt een bezoekje aan het gebied nog aantrekkelijker. De sluitingstijd van de keuken is rond 22.00 uur. Ook aan kleine kinderen is gedacht. Zij kunnen tijdens een bezoek lekker spelen in de speeltuin bij het restaurant.

Aan het begin van de zomerperiode is door de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht de omgevingsvergunning afgegeven. Dit was het startsein voor de realisatie van de horecavoorziening. Het Natuur- en Recreatieschap zorgt voor de aanleg van de nodige nutsvoorzieningen. Deze week starten de werkzaamheden voor het gebouw. Naar verwachting zal Happy Italy in januari 2013 haar deuren openen.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.