ASWH houdt reünie, oud-leden van harte welkom!

18 december 2019 door Hennie van der Zouw
ASWH houdt reünie, oud-leden van harte welkom!

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Voetbalvereniging ASWH bestaat dit jaar 90 jaar. De oprichters hadden in 1929 vermoedelijk nooit kunnen bedenken dat er anno 2019 een club staat met zo’n 1.400 leden, waar zowel de jongste jeugd als 'Old Stars' (in een florerende 35+ competitie of in het Walking Football voor 60+) met plezier een balletje trapt.

Natuurlijk laat ASWH het jubileumjaar niet onopgemerkt passeren. Al heel het seizoen zijn er diverse activiteiten en daar gaat de club na de jaarwisseling mee verder. De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie heeft bijvoorbeeld het karakter van een reünie gekregen. Een event waarop oud-leden, oud-bestuursleden, oud-trainers, oud-vrijwilligers, oud-spelers; kortom, iedereen die in het verleden iets bij ASWH heeft gedaan, van harte welkom is! Het belooft een gezellig samenzijn te worden, waarop ook een fotopresentatie met schitterende foto’s uit de rijke historie van 90 jaar wordt vertoond. Andries Dorré komt samen met zijn partner zingen, dus dat wordt zeker gezellig.

Ben je een oud-lid van ASWH? Dan ben je hierbij uitgenodigd. Mocht je zelf ook nog oud-leden kennen, schroom dan niet om hen ook op de hoogte te brengen. Hoe voller de kantine, hoe beter! Wel zou het prettig zijn als iedereen zich vooraf aanmeldt door een mail te sturen aan bestuur@aswh.nl, zodat de organisatie een inschatting kan maken van het aantal aanwezigen.

De reünie vindt plaats tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Tot ziens op zaterdag 4 januari!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.