Loterij Rad van Avontuur goed voor nieuwe bankjes trainers en staf IFC

02 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Loterij Rad van Avontuur goed voor nieuwe bankjes trainers en staf IFC

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen december draaide in het weekend voor de kerst het Rad van Avontuur bij IFC. Iedereen kent deze populaire jaarlijkse happening. De plaatselijke middenstand sponsort het prijzenpakket dat op die middag wordt verloot. Van de opbrengst worden materialen aangeschaft die bij de club nodig zijn.

Dit keer hebben we van het opgehaalde bedrag twee prachtige bankjes in de clubkleuren aanschaffen. De extra zitplaatsen zijn op het hoofdveld naast beide dug-outs geplaatst voor de trainers en de staf. De club bedankt hierbij de jaarlijkse trouwe prijzensponsors en natuurlijk de mensen die de lootjes hebben gekocht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.