Bouwmarkt Gamma Zwijndrecht zamelt kleding in voor de leerwerkbedrijven van Werkvisie De Hoop

04 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Bouwmarkt Gamma Zwijndrecht zamelt kleding in voor de leerwerkbedrijven van Werkvisie De Hoop

HENDRIK-IDO-AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Bouwmarkt Gamma Zwijndrecht zamelt kleding in voor de leerwerkbedrijven van Werkvisie De Hoop, Locatie Ambachtse Bedrijven. Hebt u oude kleding over: Lever het in bij de Gamma Zwijndrecht.

Leonard Verheij, Bouwmarktmanager Gamma Zwijndrecht: "Ik was 4 oktober in de dorpskerk van H-I-Ambacht aanwezig bij de jaarlijkse zangavond georganiseerd door Locatie Ambachtse Bedrijven. Op deze avond werd ik getroffen door de manier waarop de medewerkers met elkaar omgingen, maar ook door de leuke interactie tussen de medewerkers en de leiding van de Werkvisie. Het belang dat deze mensen een veilige werkplek en een doel in het leven hebben werd tijdens de zangavond aangevoeld. De opbrengst van de avond was voor uitbreiding van de inpakafdeling. Wij als Gamma Zwijndrecht sponsoren al 7 jaar een goed doel in het buitenland met een kledingcontainer op ons terrein, maar waren toe aan een nieuw sponsordoel. Onze voorkeur ging uit naar een lokale organisatie die wij met de opbrengst van deze container kunnen steunen maar ook een organisatie die een christelijke / reformatorische uitstraling heeft en waar deze uitstraling gehoord en gezien wordt. Dat Werkvisie De Hoop Locatie Ambachtse Bedrijven deze visie uitdraagt werd mij op deze zangavond duidelijk. Ik hoop dat de opbrengst van de kledingcontainer ten goede komt aan de deze organisatie."

Bron foto's: Werkvisie De Hoop - leerwerkbedrijven

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.