Er stond weer een lange rij voor het afvalbrengstation

30 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Er stond weer een lange rij voor het afvalbrengstation

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Maandagmiddag na het werk even naar het afvalbrengstation om wat grof afval weg te brengen. Vergeet het maar, rond kwart voor vier stond deze file er. (Zie foto).  

Deze extra drukte op afvalbrengstations leidt tot lange wachtrijen, op de website schrijft H.V.C. hierover: "Onze afvalbrengstations en milieustraten zijn open, maar het is momenteel erg druk. We kunnen minder bezoekers tegelijkertijd toelaten op het bordes om minimaal 2 meter afstand tussen bezoekers te kunnen garanderen. Hierdoor ontstaan lange wachtrijen, met alle nare gevolgen van dien."

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.