Patrick Baggerman wint NVA autismevriendelijkheidsprijs 2020

04 april 2020
Patrick Baggerman wint NVA autismevriendelijkheidsprijs 2020

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Patrick Baggerman, trainer van het auti-team van IFC, heeft de NVA
autismevriendelijkheidsprijs 2020 in ontvangst mogen nemen.

De jury werd overstelpt met nominaties voor Patrick Baggerman, die het auti-team van voetbalclub IFC in Hendrik-Ido-Ambacht traint. ,,Een teamsport kan erg lastig zijn, vooral voor kinderen met autisme. Om dit zó te organiseren en te begeleiden, dat iedereen er plezier in heeft is knap”, aldus het juryrapport.

,,Patrick toont een inzet die verder gaat dan verwacht mag worden. Niet alleen zorgt hij voor geduld, rust en structuur, maar hij maakt zelfs foto’s van de locaties waar ze wedstrijden spelen, om zo de kinderen voor te bereiden op de wedstrijden.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.