zondag 28 november 2021

Alles over Ambacht

Edisonweg 12C
2952 AD Alblasserdam
078 693 3727
alblasserdam@raaakpersoneel.nl
Raaak Personeel Alblasserdam: het uitzendbureau dichtbij jou!

Raaak personeel heeft als kernwaarden eerlijk, eigenzinnig, dichtbij. Om even te focussen op dat laatste: wij zitten dichtbij jou.
We hebben vestigingen dichtbij jou in de buurt en kennen de leukste bedrijven in de buurt. Ook dat ene leuke bedrijf waar jij graag zou willen werken.

Net klaar met je studie? Of zijn de kinderen het huis uit en wil je een nieuwe loopbaan starten? Wij hebben voor iedereen een leuke baan in de buurt. Wat je leeftijd of achtergrond ook is. Als lokale werkexpert helpen we je graag, snel en goed. Waarom zelf zoeken? Dat doen wij graag voor je. Bij Raaak Personeel geloven we in persoonlijke aandacht. We luisteren naar jouw wensen en komen bij lokale bedrijven over de vloer. Zo maken we een snelle, maar vooral ook goede match. Een match waar jij blij van wordt.

We hebben werk in de productie, logistiek en techniek. Maar wist je dat we ook tientallen kantoorbanen en commerciële functies hebben? Kortom: voor leuk werk in de buurt neem je contact met ons op. Bel, mail of loop gewoon eens langs. We horen graag van je!

Bedrijfsfoto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Plaats een recensie

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
7 - 4 = ?