donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Zomer kinderfilm in Cascade - Dolittle 6+

Zomer kinderfilm in Cascade - Dolittle 6+

19 augustus 2020
Van 15:00 uur tot en met 17:00 uur

Tijdens de zomervakantie bouwen we de theaterzaal van Cascade om tot een hele grote huiskamer. De tribune blijft weliswaar, maar wordt niet gebruikt. De theaterzaal wordt opgefleurd met allemaal verschillende soorten zitjes met stoelen en tafels.  In deze relaxte setting vinden alle Cascade zomeractiviteiten plaats. Er is plaats voor 50 volwassenen (bestaande uit 25 zitjes voor 2 personen uit 1 huishouden), uiteraard in een anderhalvemeteropstelling. 

De laatste kinderfilm van de zomerprogrammering in Cascade is de begin 2020 verschenen kinderfilm ‘Dolittle’
De excentrieke Dr. John Dolittle leeft alleen met zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer Koningin Victoria ziek wordt, gaan Dolittle en zijn dieren op zoektocht naar een geneesmiddel. Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle , voor de hele familie.

De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt. Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla, een enthousiaste maar onnozele eend, een cynische struisvogel die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer, en een eigenwijze papegaai. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Roman Derwig, Ilse Warringa, Jamie Trenité, Dennis van der Geest, Rayen Panday, Eddy Zoëy, Edsilia Rombley, Thekla Reuten, Gijs Naber, Stefania, André Dongelmans, Pip Pellens, Pim Wessels, Derek de Lint, Murth Mossel en Bibian Mentel.

De film is officieel geschikt bevonden voor iedereen vanaf 6 jaar, duurt 101 minuten en bevat een pauze. Tickets zijn te reserveren voor Euro 5,- p.p. via de website


Kinderen hoeven geen afstand meer te houden ten aanzien van andere volwassenen, zij kunnen dus bijna altijd nog naar binnen. Voor de kids zijn er krukjes en kussentjes beschikbaar. Zij kunnen dan vooraan bij het podium plaatsnemen of mogen bij hun ouders/verzorgers aanschuiven. Het aantal plaatsen voor volwassenen is echter beperkt. Bij deze activiteiten moet je dan ook kaarten voor volwassenen en kaarten voor kinderen apart reserveren. Het aantal kaarten voor volwassenen per bestelling ligt op maximaal 2. Mocht je meer dan 2 volwassenenkaarten nodig hebbenneem contact op met Cascade, zodat zij de juiste opstelling voor jullie gezelschap kunnen creëren. Het aantal kaarten voor kinderen is onbeperkt.

Let wel, als je alleen kaarten voor de kinderen koopt, kun je als volwassenen niet mee naar binnen. Als volwassene ben je verplicht een volwassen kaartje af te nemen.

Je mag je drankje mee de zaal in nemen en in de pauze kun je een drankje en/of een heerlijk hapje halen bij de bar in de foyer.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting Cascade

Hoge Kade 50

078 - 6819230

stichting-cascade.nl
Deel dit bericht met je vrienden!