zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

We­bi­nar: Be­gin­nen met een fa­mi­lie­ge­schie­de­nis

We­bi­nar: Be­gin­nen met een fa­mi­lie­ge­schie­de­nis

25 november 2020
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Heb jij ook een interessante familie over wie je wel een boek zou kunnen schrijven? Of weet je juist niets van je familie? Het onderzoeken van je familiegeschiedenis en het vastleggen van je vondsten is een bijzonder proces. Je zult ontdekken dat alle familieverhalen het waard zijn om te bewaren en door te geven aan volgende generaties.

Tijdens deze Webinar willen we je laten kennismaken met familiegeschiedenissen en je inspireren om op onderzoek te gaan. We gaan kijken voor welk publiek je een familiegeschiedenis kunt vastleggen en welke vormen geschikt zijn.

  • Wil je een boek schrijven, een website maken of een video monteren?
  • Doe je het alleen of zoek je hulp?

Je krijgt praktische tips mee, om een vliegende start te maken. Ook gaan we oefenen met het stellen van de juiste vragen tijdens interviews. Na afloop krijg je een literatuurlijst mee met voorbeelden en een handig stappenplan.

De Webinar wordt gegeven door Petra Teunissen, biografisch onderzoeker. Kijk voor meer informatie over haar op deze website.

Je volgt het Webinar via het Youtube kanaal van AanZet Live. Deze livestream is voor iedereen vrij toegankelijk en ook later terug te kijken.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Bibliotheek AanZet

Vanuit huis

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!