donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Start cursus ZomerZinge! (8-18 jaar)

Start cursus ZomerZinge! (8-18 jaar)

24 juli 2020


Jeugdpopkoor Zinge! organiseert, in de eerste drie weken van de zomervakantie, een ZomerZinge! - cursus voor zowel leden als niet leden.

In een serie van drie workshops wordt toegewerkt naar de opname van een toffe videoclip!

De ZomerZinge! - cursus wordt gegeven in verschillende leeftijdsgroepen. Tijdens de verschillende workshops zal gewerkt worden aan zangtechniek, klankplaatsing en articulatie, spel en interpretatie, inleving en hoe breng je het verhaal over. Er worden alleen nummers die op dit moment in de Top-40 staan gezongen en de cursus wordt afgesloten met de opname van een toffe videoclip.

Elke Zinger! vanaf 8 jaar, maar ook iedereen tussen de 8 en 18 jaar die geen lid is van Zinge! is, kan zich voor de cursus (of voor losse workshops) aanmelden.

De cursus is op de eerste drie vrijdagmiddagen/avonden van de zomervakantie (24 en 31 juli en 7 augustus; tijdstip afhankelijk van leeftijd en aantal deelnemers).

De opname van de videoclip is op zaterdag 8 augustus (tussen 10:00-14:00 uur).

De cursus wordt gegeven door zangcoaches Dennis van der Vegt en Rowan van Kanten. Deelname voor Zingers! is gratis, voor niet leden kost de cursus 10,- euro.  Zinge! wil op deze manier iedereen, die graag zingt en niet op vakantie is, de kans geven mee te doen! Aanmelden is verplicht.

Wil jij ook meedoen?
Meld je dan snel aan op www.zinge.nl. Voor meer informatie mail naar info@zinge.nl of bel 078-8804590

Foto: Zinge! - Teens buiten

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Zinge!

Hoort u na aanmelden (en ook de tijd)

078-8804590

info@zinge.nl www.zinge.nl
Deel dit bericht met je vrienden!