zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Ont­moet Schrij­vers On­li­ne: Murat Isik

Ont­moet Schrij­vers On­li­ne: Murat Isik

19 november 2020
Van 19:30 uur tot en met 20:30 uur

Elke week organiseert een bibliotheek uit Zuid-Holland het webinar Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver.

Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek!

Het thema familiegeschiedenis staat centraal bij de interviews.

Murat Isik
Murat Isak brak door met zijn roman 'Wees onzichtbaar'. Dit boek vertelt het verhaal van een jongen van Zaza-Turkse afkomst die opgroeit in de Bijlmer.

In 2019 schreef Murat Isak het Boekenweekessay 'Mijn moeders strijd'. Deze avond gaat Hetti Koster met Murat in gesprek over zijn boeken en zijn familie.

Aanmelden via de website
(Na aanmelding ontvang je een link die je toegang geeft tot de webinar.) 

 


Over Ontmoet Schrijvers Online
Vanwege de coronamaatregelen konden schrijvers niet meer fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Voor de bibliotheken een mooie gelegenheid om schrijvers én boeken in het zonnetje te zetten en hun leden ondanks de blijvende coronamaatregelen te betrekken bij hun bibliotheek.

Samen met 7 bibliotheken maakte Probiblio vanaf begin mei 2020 een serie online interviews met schrijvers, Ontmoet Schrijvers Online, dat we het lezerspubliek van de bibliotheken wilden aanbieden in de vorm van een webinar via het systeem van de KB; GoToWebinars. Een lokale interviewer nam het interview af en publiek kon aan het eind via de chatfunctie vragen stellen. Meer informate op de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!