zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Ont­moet Schrij­vers On­li­ne: Judith Koelemeijer

Ont­moet Schrij­vers On­li­ne: Judith Koelemeijer

12 november 2020
Van 19:30 uur tot en met 20:30 uur

Elke week organiseert een bibliotheek uit Zuid-Holland het webinar Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver.

Vervolgens hebben de deelnemers van Ontmoet Schrijvers Online een half uur de tijd om hun eigen vragen te stellen. De deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek!

Het thema familiegeschiedenis staat centraal bij de interviews.

Judith Koelemijer
In 2001 debuteerde Judith Koelemijer met "Het zwijgen van Maria Zachea", het geschenkboek van Nederland Leest 2020.

Judith is een echte verhalenverteller. Families en gezinnen spelen vaak een grote rol in haar werk. Alek Dabrowski gaat met Judith in gesprek over haar leven en de boeken die ze schreef.

Aanmelden via de website
(Na aanmelding ontvang je een link die je toegang geeft tot de webinar.) 

 


Over Ontmoet Schrijvers Online
Vanwege de coronamaatregelen konden schrijvers niet meer fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Voor de bibliotheken een mooie gelegenheid om schrijvers én boeken in het zonnetje te zetten en hun leden ondanks de blijvende coronamaatregelen te betrekken bij hun bibliotheek.

Samen met 7 bibliotheken maakte Probiblio vanaf begin mei 2020 een serie online interviews met schrijvers, Ontmoet Schrijvers Online, dat we het lezerspubliek van de bibliotheken wilden aanbieden in de vorm van een webinar via het systeem van de KB; GoToWebinars. Een lokale interviewer nam het interview af en publiek kon aan het eind via de chatfunctie vragen stellen. Meer informate op de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!