Sunday 19 September 2021

Alles over Ambacht

Inhaalvoorstelling "Percossa" in Cascade
fotograaf Boy Hazes

Inhaalvoorstelling "Percossa" in Cascade

25 september 2021
Van 20:15 uur tot en met 22:30 uur

De ‘Rebels of Rhythm’ van Percossa brengen met hun slagwerk spektakel in de theaters. Zaterdag 25 september komen zij met hun verplaatste voorstelling ‘Unplugged’ eindelijk naar Cascade! 
Percossa staat garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor. De vier percussionisten kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen. Zelfs op de meest bizarre instrumenten, waaronder huis,- tuin- en keukenspullen, weten zij muziek te maken. Tijdens deze show geniet je non-stop van het muzikale talent, de humor en de magie van deze slagwerkers! 

De groep is internationaal bekend en werd uitgeroepen tot de Beste Slagwerkgroep van de Benelux. Toch is de slagwerkact voor Percossa niet het ultieme doel op zich, maar hét middel om theater te maken. Stoer en met humor, soms betoverend en ontroerend en dat vereist meer dan spierballengetrommel. 
Verwacht bij deze inhaalvoorstelling ‘Unplugged’ geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen. De mannen van Percossa zijn rauw, goudeerlijk en gaan terug naar de essentie. Straattheater op het toneel. Een ding is zeker: het is een knettergekke show vol bizarre acts en steengoede muziek. 

Zaterdag 25 september, 20.15 uur. Kaartjes kosten 19,50 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.  
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

band Percossa

Hoge Kade 50

078 681 9230

info@stichting-cascade www.stichting-cascade.nl
Deel dit bericht met je vrienden!