donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Duyschotconcert - Combattimento

28 november 2020
Van 16:00 uur tot en met 17:00 uur

Het bekende gezelschap Combattimento brengt op 28 november ‘Van Leipzig naar Berlijn’, een concert rond de muzikale ontwikkeling rond vader en zoon Bach en hun tijdgenoten. J.S. Bach had grote belangstelling voor vooruitstrevende muziekcentra buiten zijn eigen woonplaats Leipzig. Hij bezocht Berlijn twee keer, in 1741 en 1747, en leerde daar de nieuwe galante muziek kennen; een verrassende stilistische weg, ingeslagen door zijn eigen zoon Carl Ph. E. Bach. De muzikale wereld van de oude Bach komt in dit programma samen met de galante klanken van een nieuwe voorhoede.

Combattimento speelt muziek uit de barokperiode. De leden van Combattimento, ieder met solistische kwaliteiten, dragen een schat aan kennis en ervaring met zich mee en willen het publiek hier deelgenoot van maken. Zij vormen een hecht ensemble dat al jaren werkt aan een geheel eigen klank en speelwijze: energiek, vurig, stijlbewust.

Dit concert was oorspronkelijk gepland voor 14 november. In verband met corona mogen maximaal 30 personen worden toegelaten. Dit aantal is inmiddels bereikt.

Datum: 28 november a.s. Aanvang: 16.00 uur
Plaats: Dorpskerk, Kerkplein 13, 3342 BJ Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: € 10,00 p.p. Jongeren onder 18 jaar gratis
Nadere informatie: www.duyschot.nl
Facebook: Duyschot Concerten

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Duyschot Concerten

Dorpskerk aan het Kerkplein 13

info@duyschot.nl www.duyschot.nl
Deel dit bericht met je vrienden!