Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sinterklaas verrassing-Bingo

Het GOW heeft de Sint en Zwarte Piet uitgenodigd om een geweldige verassingsbingo met de gasten te spelen. En het ziet ernaar uit dat de goedheilig man hier gehoor aan gaat geven!  We nodigen alle 55+ersu van harte uit om aanwezig te zijn. Wij trakteren u op koffie met een passende lekkernij en in de pauze een drankje en een hapje. De zaal is open om 19:00 uur. De prijs is € 2,50 voor 8 rondes.

Wanneer?
26 november 2008 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Gecoördineerd Ouderenwerk
Locatie:
Activiteitencentrum Wielzate aan de van Kijfhoekstraat 146
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.