Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Eindpresentatie rapproject Jong In De Drechtsteden

Negentig leerlingen van vijf middelbare scholen uit de Drechtsteden hebben een workshop Rap gevolgd, die werd gegeven door de Dordtse rapper Risskant en producer Rudebeats. Op deze avond zullen leerlingen van CSG De Lage Waard, het Insulacollege, het Develsteincollege, het Walburgcollege en het Johan de Witt Gymnasium hun eigen rap en beat presenteren. Ook is er een korte filmimpressie te zien van de workshops. Verder zijn er optredens van Kleine Jay en Cartes en van SpaceKees. DJ Jay Phat sluit de avond af. De toegang is € 5,-.

De workshops en de presentatie zijn onderdeel van het project Drechtsteden (ge)dicht, een initiatief van de Drechtsteden.

Wanneer?
28 november 2008 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
de Popcentrale
Locatie:
Jongerencentrum Dock-03 aan de Hogekade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.