Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Klucht voor 55+: Mag ik mijn vrouw terug?

De klucht Hé.....mag ik mijn vrouw terug?, van John Lanting wordt getoond. Dit is een klucht over een stel dat een huisje heeft gehuurd om samen een weekend door te brengen. Maar er zijn meerdere mensen op dit goede idee gekomen, o.a. zijn ex –vrouw en haar nieuwe vriend ( een lulletje rozenwater). Als klap op de vuurpijl komt er onverwacht een rijke tante uit Amerika over en iedereen besluit te blijven slapen! Dat heeft hilarische taferelen tot gevolg. De zaal is open vanaf 19:00. Toegang bedraagt € 2,50 incl. koffie of thee.

 

Wanneer?
3 december 2008 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Gecoördineerd Ouderenwerk
Locatie:
Activiteitencentrum Wielzate aan de van Kijfhoekstraat 146
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.