Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop sfeervolle lichtjes

Een heel persoonlijk cadeautje kunt u maken door de servetten te lamineren (dat kan bij Bouquet) en ze vervolgens aan elkaar te maken zodat een waxinelichtje in het midden kan worden geplaatst. Zo maakt u eenvoudig één of meerdere sfeervolle lampjes voor binnen of buiten.
De afbeeldingen op de servetten kunnen voorstellingen zijn voor kerst, maar het is ook leuk om een afbeelding te kiezen die betrekking heeft op degene voor wie u de lampjes maakt. Dat kan b.v. een hobby zijn, een gerecht dat iemand lekker vindt of een afbeelding van een geliefd vakantieland.

Docente: mevr. Elly van Dijk. Kosten: € 13,00 incl. materiaal voor twee lichtjes.

Wanneer?
4 december 2008 van 19.00 tot 20.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.