Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Leer Asturië kennen

Asturië is een uniek gebied in Spanje, waar meer kerkjes uit de tijd van Karel de Grote bewaard gebleven zijn dan waar ook in Europa. Pre-romaanse kerkjes op vaak verlaten plekken in het landschap getuigen nog altijd van de periode dat het enige christelijke stukje Spanje in verzet kwam. Docent Cor van Vliet neemt u in twee lessen (aan de hand van dia-porama’s) mee in het spoor van de Reconquista.

Wanneer?
Van 3 december 2008 13.30 uur tot 10 december 2008 15.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.