Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Postduivenshow

U kunt genieten van een prachtige postduivenshow. De 218 mooiste duiven van postduivenvereniging "De Luchtbode" zullen gaan strijden om de eer van schoonste doffer/duivin. De duiven worden gekeurd door J. Stout uit Streefkerk en H.C. Spiering uit Krimpen a/d Lek.

Belangstellenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om dit evenement mee te maken. Er is tijd voor een hapje, een drankje en een praatje en er zal gedraaid worden met het rad van avontuur. Behalve bout zijn er ook veel andere prijzen te winnen zoals boodschappenmanden, kerststukjes, wijn, luxe prijzen enz..

Wanneer?
20 december 2008 van 14.30 tot 17.30 uur
Organisator
Teun en Susanne de Wit (PV de Luchtbode)
681 77 57
Locatie:
in het clubgebouw aan de Reeweg 89
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.