Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugd Thema dienst

U bent van harte uitgenodigd door de jeugd. Er zal in deze dienst een gedrukte liturgie aanwezig zijn en het thema zal zijn: "Aanstekelijk Christen zijn". De schiftlezingen zullen komen uit Jesaja 2:1-5 en Mattheus 5:13-16. De preek zal gaan over het feit dat Christenen het licht der wereld zijn.
Wanneer?
11 januari 2009 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Dorpskerk aan het Kerkplein 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.