Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Maandagavondzang

Met uitzondering van de vakantieperiode komt sinds 1991 in principe om de twee weken op maandagavond een groep enthousiaste zangliefhebbers uit de drie hervormde wijken bij elkaar om in een gezellige sfeer fijne liederen tot eer van God te zingen.

Er is een speciale liedbundel samengesteld met liederen uit de Hervormde Gezangenbundel, het Liedboek, de Opwekkingsbundel, Johan de Heer en de Evangelische Liedbundel. Met Kerst en Pasen wordt uit een aparte Kerst- en Paasbundel gezongen.

Het zingen wordt op het orgel begeleid door de organist Pieter Dijksman.  Tijdens een korte pauze wordt er koffie gedronken. Ook voor de kerkradioluisteraars is de uitzending van de maandagavondzang iets waarnaar wordt uitgekeken en afgaande op de reacties wordt ervan genoten.

Iedereen die graag zingt, ook als u niet hervormd bent, is van harte welkom en het schept geen enkele verplichting. De grootte van de groep varieert van 35 tot 50 personen. Dat het zingen voor de deelnemers als een fijne belevenis wordt ervaren blijkt wel uit het feit dat er zelfs mensen uit o.a. Brakel en Stolwijk trouw komen zingen.

Wanneer?
12 januari 2009 van 20.15 tot 21.30 uur
Organisator
Janny van der Pol
Locatie:
in de Elimkerk aan de Jan Wissenslaan 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.