Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sportgala

Sportgala

Gedurende dit gala wordt bekend gemaakt wie zich sporttalent, sportvrouw, sportman en sportploeg van 2008 mag noemen. De opgegeven kandidaten en de teams zullen vakkundig worden beoordeeld door een deskundige jury. Verder hebt u als individu, maar ook als vereniging de gelegenheid om te stemmen op de opgegeven kandidaten. Meer informatie over de stemmingsprocedure vindt u op de website van Stichting Hattrick. Na de stemmingsprocedure worden 3 genomineerden per categorie uitgenodigd voor het gala.

Voor elke sportvereniging zijn 10 gratis toegangskaarten verkrijgbaar. Wilt u extra kaarten bestellen, dan kan dit  tegen een tarief van € 3,00 per kaart. Let wel: op is op!

Wanneer?
23 januari 2009 van 20.00 tot 22.15 uur
Organisator
Stichting Hattrick (Paul Koster)
Locatie:
in de Sophiahal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.