Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Een dagje Hoge Veluwe

Een dagje Hoge Veluwe met een bezoek aan het Kröller-Müllermuseum, dat wereldberoemd is vanwege haar omvangrijke collectie schilderijen van Vincent van Gogh. Verder zijn veel indrukwekkende werken te bewonderen van o.a. Seurat, Picasso, Leger en Mondriaan. De beeldentuin is ook buitengewoon interessant en kan als het weer dat toelaat ook worden bezocht.

Een geheel ander museum op het terrein is het Museonder. In dit museum kunt u een kijkje onder de grond nemen. De tentoonstelling neemt u mee, steeds dieper en dieper de bodem in tot aan het middelpunt van de aarde.

’s Middags krijgt u een speciale rondleiding door het jachtslot Hubertus. Tijdens deze rondleiding met als thema ‘Helene Kröller-Müller, een sterke vrouw’ worden naast de reguliere vertrekken, o.a. ook de privé vertrekken van Helene en de kinderkamers bezocht. U ziet Helene als spil van het gezin, als kunstverzamelaar, als directeur bouwzaken en als liefhebber van architectuur.

De prijs van deze dag is € 47,50 p.p. dit is inclusief vervoer per luxe touringcar, toegang tot het park, de musea en de rondleiding door het jachtslot. U kunt instappen bij Bouquet in Hendrik-Ido-Ambacht of bij de Uitstek in Zwijndrecht!Inschrijven kan bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
23 januari 2009 van 09.00 tot 18.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.