Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Korencompetitie

De volgende koren staan in de finale: Close 4 You, CMk Excelsior, Pop-up Wildcard,  Route Sixteen 1e, De Brulboei, De Smarties, Les Chantres, Vijf-in-een, Double Sound.

Tijdens de finale krijgt elk koor opnieuw 15 minuten de tijd om nummers ten gehore te brengen. Ze proberen dan de jury te overtuigen. Voor de finale is publiek van harte welkom. Wel zijn er regels, deze vindt u op de website.

De zaal gaat om 13:30 open.

Wanneer?
31 januari 2009 van 14.00 tot 18.00 uur
Locatie:
in de Open Hofkerk aan de Schildmanstraat 72
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.