Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Waterconferentie

Waterconferentie

Zeven plaatselijke kerken werken actief mee. Andere kerken spelen op de achtergrond een rol. Maar allemaal zijn ze het erover eens: In Ambacht vindt een unieke ontmoeting plaats.

Vanuit verschillende tradities en achtergronden gaan we aan de praat met elkaar. Over water. Water waarmee je bent gedoopt, water dat leven geeft, water waarin je verdrinkt of waarop je kunt schaatsen. Informeel of diepgravend gaan we praten, zingen, dansen, knutselen of gewoon luisteren.

Iedereen is uitgenodigd en burgemeester Jonker geeft het startsein. Want alles is mogelijk op de waterconferentie.  En het kost niets. Want de plaatselijke middenstand zorgt voor de broodjes. We willen wel graag weten hoeveel mensen er komen. Dus: jong en oud, geef je op.

Wanneer?
7 februari 2009 van 16.00 tot 20.15 uur
Locatie:
De Open Hof aan de Schildmanstraat 72a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.