Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileum-concert

Mannenkoor Ridderkerks mannenkoor o.l.v. H. Adema, samen met gemengd koor Cantate Deo o.l.v. G. de Wit en meisjeskoor Sjaloom uit Hendrik-Ido-Ambacht o.l.v. J. Nieuwenhuis treden op. Dit i.v.m. het 40-jarig bestaan van gemengd koor Cantate Deo. Toegang is gratis. Wel is er een collecte.

Wanneer?
14 februari 2009 van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie:
in de Petrakerk aan de Kerkstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.