Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Officiële opening Rabo CoöperatieCentrum

Officiële opening Rabo CoöperatieCentrum

Op zaterdag 14 februari 2009 opent het Rabo CoöperatieCentrum haar deuren. Het Rabo CoöperatieCentrum is een ruimte van 200 m2 die Rabobank Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht in overleg aan leden en klanten ter beschikking stelt. De opening is om 11.00 uur. Het Rabo CoöperatieCentrum bevindt zich aan De Schoof 234 in Hendrik-Ido-Ambacht. Op deze dag kunt op uw gemak even rondkijken. Natuurlijk krijgt u meteen uitleg over de diverse mogelijkheden die het Rabo CoöperatieCentrum heeft. 
 
Het programma van de opening:

  • 11.00 uur Welkomstwoord door de heer C. Menger, algemeen directeur Rabobank Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht
  • 11.05 uur Officiële opening door de heer H.H. Jonker, burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht Oplaten van ballonnen
  • 11.10 uur Optreden van Showband Sandido
  • 12.00 uur Optreden Showband Jong-Holland junioren
  • 14.00 uur Optreden Showband Jong-Holland senioren
  • 15.00 uur Afsluiting 

Verder is er het volgende te doen: - Presentatie over wonen door Van Spronsen Makelaardij en Makelaardij Waltmann & Co - Presentatie ZON IN HUIS interieuradvies - Expositie Vanessa Cabenda - Sneltekenaar Joep Buijs - Schmink en kleurplaatwedstrijd voor de kinderen - Alles staat verder in het teken van Valentijnsdag - De koffie / thee staat klaar! 

Wanneer?
14 februari 2009 van 11.00 tot 15.00 uur
Organisator
Rabo CoöperatieCentrum Rabobank Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht
620 45 52
rabocooperatiecentrum@zwijndrecht-hiambacht.rabobank.nl
Locatie:
De Schoof 234
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.