Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oefenwedstrijd BV Fairmount H-I-Ambacht tegen de Giants uit Bergen op Zoom

Maandag 16 februari is er in de Sophiahal om 20.00 uur een oefenwedstrijd van BV Fairmount U20/22 tegen de Giants uit Bergen op Zoom. Iedereen die van een leuk potje basketbal houdt, is die avond van harte welkom!! De toegang is gratis.

Wanneer?
16 februari 2009 van 00.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Sophiahal , H-I. Ambacht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.