Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Netwerkbijeenkomst Rabo Young Ambition leden

Netwerkbijeenkomst Rabo Young Ambition leden

Netwerkbijeenkomst voor de Rabo Young Ambition leden Rabo Young Ambition is een netwerk, opgesteld door Rabobank Zwijndrecht / Hen-drik Ido Ambacht en haar jongerenraad. Bij YA! kun je kennis en ervaringen uitwisselen met andere ambitieuze ondernemende personen in de leeftijd van 18 - 40 jaar.

Het lidmaatschap is gratis. Doelgroep is de ambitieuze ondernemer, de jonge managers of personen die de ambitie hebben om een eigen bedrijf te starten.

Wanneer?
18 februari 2009 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Rabo CoöperatieCentrum Rabobank Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht
620 45 52
rabocooperatiecentrum@zwijndrecht-hiambacht.rabobank.nl
Locatie:
De Schoof 234
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.