Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rabo WoonMarkt

Rabo WoonMarkt

een inloopavond over wonen voor de starters waar samenwer-kende partijen als makelaar Ooms, Van Spronsen en Waltmann, informatie geven over wonen. Ook aanwezig zijn: de notaris, de gemeente Zwijndrecht met uitleg over de starterslening en natuurlijk onze adviseurs Hypotheek & Vermogen 

Wanneer?
3 maart 2009 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Rabo CoöperatieCentrum Rabobank Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht
620 45 52
rabocooperatiecentrum@zwijndrecht-hiambacht.rabobank.nl
Locatie:
De Schoof 234
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.