Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bridge-drive

Bridge-drive

Dit is de jaarlijkse 'de Grave' drive. Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per paar, te voldoen op postbankrekening nr. 1666409 t.n.v. Bridgeclub 't Ambacht. Indeling is naar sterkte. Vooraanmelden kan bij dhr. B.v.d. Jagt. Inschrijving sluit 3 maart of zoveel eerder als het maximale aantal paren van 124 is bereikt.

Update 11 februari 2009: De drive is inmiddels volgeboekt. Er kunnen alleen nog paren op de wachtlijst geplaatst worden. Hiervoor kan men zich melden bij dhr. Krijn van Dijke, tel. 078 - 681 54 07.

Wanneer?
7 maart 2009 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
B.v.d. Jagt van Bridgeclub 't Ambacht
681 58 86
bc.ambacht@wanadoo.nl
Locatie:
in Cascade aan de Hoge Bogerd 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.