Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Ambachtse gedichten


In de mobiele expositieruimte van de projectgroep Kunst in De Volgerlanden zijn gedichten te zien van dichteres Joke van der Ark. Het onderwerp van de gedichten is Hendrik-Ido-Ambacht.

Joke van der Ark, geboren in 1945 in Den Haag, woont sinds 1983 in Hendrik-Ido-Ambacht. In 1988 is zij als autodidact begonnen met het schrijven van gedichten. In haar poëzie staat de mens en zijn handelen centraal. In veel gedichten zijn blijde en droevige gebeurtenissen uit haar eigen leven en dat van haar gezin terug te vinden. Inmiddels heeft zij meer dan 500 gedichten op haar naam staan. Veel van deze gedichten zijn gebundeld. 

De expostie is de aanleiding voor een gedichtenwedstrijd. Jong en oud, woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht kan deelnemen. Een selectie van de inzendingen komt vanaf 21 maart in de Mobex te hangen en de prijswinnaars krijgen een leuke attentie.
Inzendingen, met impressies van Hendrik-Ido-Ambacht in dichtvorm, kunnen worden ingestuurd tot 7 maart a.s.. Het wedstrijdformulier vindt u o.a. op www.devolgerlanden.nl.
 

Wanneer?
Van 25 februari 2009 00.00 uur tot 15 maart 2009 00.00 uur
Locatie:
in de Mobex op het plein voor Cascade en de bibliotheek
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.