Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgsalon

Thema: U zorgt voor een ander en… wie denkt er met u MEE?
De praktijk leert dat veel mantelzorgers bewust of onbewust zich over bovenstaande vraag zorgen maken. Zorgen maken leidt ertoe dat er kostbare energie verloren gaat. Energie die u juist nodig hebt om te kunnen blijven zorgen.

Op deze bijeenkomst wordt stilgestaan bij wat de afdeling Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Zuid-Holland Zuid voor u kan betekenen. Ook wordt er algemene informatie gegeven over MEE Zuid-Holland Zuid.

Een tweeledig onderwerp waar u veel aan kunt hebben en wat u dus niet mag missen. De koffie en thee met iets lekkers staan voor u klaar. Belangstellenden, mensen met vragen, mensen met ideeën zijn tevens allemaal van harte welkom. De zaal is open vanaf 13:30 uur. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en de entree is gratis.

Wanneer?
18 maart 2009 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
L. de Pater (MEE Zuid Holland Zuid)
0900-2020672
servicepunt@meezhz.nl
Locatie:
De Blije Borgh aan de Gerard Alewijnstraat 18
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.