Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop voorjaarstray

Workshop voorjaarstray

Vandaag kan een voorjaarstray gemaakt worden voor binnen of buiten, compleet met glazen oliebrandertje. Meer informatie vindt u op de website of in de folder die u gratis kunt aanvragen bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
25 maart 2009 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.