Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bloemen schilderen a la Bob Ross

Bloemen schilderen a la Bob Ross

Docente mevrouw Sylvia Kuiters verzorgt de workshop bloemen schilderen volgens de methode van Bob Ross. Met deze manier van schilderen kan zelfs iemand die nog nooit een penseel heeft vastgehad tot prachtige resultaten komen.

Deze geheel verzorgde dag is inclusief alle materialen, koffie, thee en lunch en kost € 64,--. Voor inlichtingen en/of inschrijven neem contact op met de administratie van Bouquet

Wanneer?
3 april 2009 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.