Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Koningsketting maken

Cursus Koningsketting maken

Een koningsketting bestaat uit enkele honderden zilveren ringetjes die op een speciale manier in elkaar worden gedraaid. Hierdoor ontstaat een ‘dikke’ ketting. In deze cursus bij Bouquet maakt u een ketting en een armband. Door beide sieraden aan elkaar te koppelen ontstaat een lange ketting.

De cursus bestaat uit 3 lessen op dinsdagavond 7, 14 en 21 april. Voor inlichtingen en/of inschrijven kunt u terecht bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
Van 7 april 2009 00.00 uur tot 21 april 2009 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.