Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Woonmarkt de volgerlanden

“Voor elk wat wils” op De Woonmarkt “De Volgerlanden” te Hendrik-Ido-Ambacht, zaterdag 16 mei 2009 van 11.00 tot 16.00 uur HENDRIK IDO AMBACHT Op zaterdag 16 mei wordt in het Informatiecentrum De Volgerlanden, gevestigd aan de Vrouwgelenweg 81 te Hendrik-Ido-Ambacht, een woonmarkt georganiseerd. Het initiatief voor deze ruim opgezette markt werd genomen door de twee grootste projectontwikkelaars in deze nieuwbouwwijk: Bouwfonds en Volgerlanden Ontwikkelings Combinatie (VOC). Samen bieden deze organisaties een diversiteit aan nieuwbouwwoningen aan.

Zoals op elke markt geldt ook hier “Er is voor elk wat wils!”. Wie slim is, koopt nu een huis in De Volgerlanden! 5 redenen om nu een huis in De Volgerlanden te kopen 1) U heeft nu een uitstekende onderhandelingspositie 2) Bang voor dubbele woonlasten? De makelaars van Bouwfonds en VOC lossen het op! Vraag naar de mogelijkheden. 3) De gunstige hypotheekrente. 4) Uw droomhuis vindt u in één van onze projecten. 5) De Volgerlanden is bestempeld als de meest veilige woonwijk in Nederland. De Volgerlanden is een ruim opgezette nieuwbouwwijk, samengesteld uit gevarieerde luxe bouw en biedt ruim voldoende openbare voorzieningen zoals: scholen, winkels, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, groenvoorzieningen, stadspark en een modern sportcomplex, welke nog recent is geopend door prins Willem Alexander.

Al meer dan ruim 5000 mensen ervaren het optimale woongenot in deze moderne woonwijk. Presentatie van de projecten Tijdens deze dag zullen alle nieuwbouwprojecten van Bouwfonds en VOC gepresenteerd worden: Drechtgaarde, Terra Mare, Terrazzo, Tweede Ambachtskwartier, Volgerhart en Volgerzoom. Toegesneden financieel advies. De hypotheek adviseurs van de Rabobank kunnen u voorzien van een advies op maat. Bent u bang voor dubbele woonlasten, heeft u vragen over uw financiële mogelijkheden, over diverse garantieregelingen, of over de verkoop van uw bestaande woning, dan kunt u uw vragen stellen op de woonmarkt. Zowel de makelaars, als de hypotheekadviseurs zijn er om u uitgebreid te informeren. Zekerheid tijdens onzekere tijden Voor juridische vragen kunt u terecht bij notaris Van der Horst/List. De notarissen kunnen u behalve over het inlichten van het transporteren van een woning u ook adviseren in een samenlevingscontract, testament, schenkingsrecht etc. Gezelligheid kent geen tijd.

De koffie, thee of wat fris met een versnapering staat klaar en voor de kinderen is een enorm springkussen en mogen wat grabbelen uit de grabbelton. En of dit alles nog niet voldoende is, maakt u ook nog kans op een vakantiecheque ter waarde van € 100,=! Kom op zaterdag 16 mei naar de Woonmarkt in De Volgerlanden! U kunt vrij parkeren bij het infocentrum aan de kant van de Laan van Welhorst 

Wanneer?
6 mei 2009 van 11.00 tot 16.00 uur
Locatie:
informatiecentrum de volgerlanden, vrouwgelenweg 81
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.