Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Korte cursus: Frans op reis

Korte cursus: Frans op reis

In 6 lessen van 2 uur wordt de weggezakte kennis van de franse taal opgehaald. Vooral wordt aandacht besteed aan situaties die zich in de vakantie kunnen voordoen. Voor inlichtingen en inschrijven bent u welkom bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
Van 8 april 2009 00.00 uur tot 27 mei 2009 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.