Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schilder/beeldhouwreis naar Frankrijk

Ook dit jaar organiseert Bouquet weer een schilder/beeldhouwreis naar Frankrijk. U kunt vijf dagen lang genieten van een geheel verzorgde reis. Met vervoer per luxe touringcar en een verblijf op Château de Méridon ten zuiden van Parijs. Een sfeervol kasteel waar wordt gelogeerd op basis van volpension en dat betekent in Frankrijk, naast het ontbijt, elke dag twee uitgebreide warme maaltijden.

De schilderlessen worden verzorgd door Janke van Burik en de beeldhouwlessen door Saskia Rietveld. Beiden zijn beeldend kunstenaar en verzorgen al jarenlang cursussen bij de volksuniversiteit. Om inspiratie op te doen wordt op de heenreis een bezoek gebracht aan de prachtige Tuinen van Monet in Giverny.
Vanzelfsprekend wordt Parijs bezocht; het Rodin museum en een lichttour staan op het programma. Op de laatste dag staat het dorp Auvers-sur-Oise gepland. Dit is het dorp waar Vincent van Gogh de laatste maanden van zijn leven sleet en waar hij ook begraven ligt. Inlichtingen of inschrijven kan via de administratie.

Wanneer?
Van 8 juni 2009 00.00 uur tot 12 juni 2009 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.