Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

HVC Arttour komt naar Ambacht

Van 5 juni tot en met 18 juni 2009 doet de succesvolle HVC Arttour van Beautiful People en afvalverwerkingsbedrijf HVC Hendrik-Ido-Ambacht aan.

In Cultureel Centrum Cascade is dan een bijzondere expositie te bezichtigen met 36 kunstwerken van verstandelijk beperkte kunstenaars. Geheel binnen het thema ‘Energie’ hebben zij zeer uiteenlopende schilderijen gemaakt, om zo aandacht te vragen voor duurzame energie én voor kunst van mensen met een verstandelijke beperking.

Wethouder Stoop zal de officiële opening verrichten op 5 juni om 17.00 uur in Cultureel Centrum Cascade. Meer informatie over de expositie en de HVC Arttour kunt u vinden op de website van de gemeente Ambacht.

Uitnodiging
Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd om de opening, waarbij wethouder Teunis Stoop aanwezig is, bij te wonen.

Wanneer?
Van 5 juni 2009 17.00 uur tot 18 juni 2009 00.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade - Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.