Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Midzomernachtfeest

Dit jaar staat het feest in het teken van de vier elementen aarde, water, lucht en vuur, die als een rode draad door het programma lopen. De hele avond zijn er leuke optredens en spectaculaire acts voor jong en oud. Het feest vindt plaats in het Sophiapark in nieuwbouwwijk De Volgerlanden. De toegang is gratis.

Gevarieerd programma
Het programma biedt gevarieerde activiteiten voor iedereen. Zo kunnen bezoekers de avond goed beginnen met een picknick. Hiervoor zijn op het terrein knapzakken met lekkernijen te koop. Daarnaast krijgt men op vertoon van de flyer van het Midzomernachtfeest (die nog te downloaden is via de webstie) een gratis kopje koffie of thee om onder het genot van een bakkie zijn of haar buren te ontmoeten. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Speciaal voor hen is er een knutselhoek ingericht waar ze vogelhuisjes kunnen maken. Verder staan er diverse optredens gepland van de Houthakkersroadshow, Goed Verhaal en Time Bandits (Alides Hidding). De avond wordt afgesloten met een vlammende vuurshow.

De keuze voor het Sophiapark in De Volgerlanden is niet toevallig. In juni wordt de 2400ste woning in deze nieuwbouwwijk opgeleverd. De bouw van De Volgerlanden is hiermee op de helft. Dit moment wordt tijdens de avond, omstreeks 19.45 uur, feestelijk gemarkeerd door de overhandiging van de sleutel aan de nieuwe eigenaar van de 2400ste woning door burgemeester Jonker van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en burgemeester Scholten van de gemeente Zwijndrecht.

Voorafgaand aan de overhandiging van de sleutel is een ander officieel moment van de projectgroep Kunst in De Volgerlanden. De projectgroep overhandigt rond 19.30 uur een eenmalig kunstmagazine aan wethouder Michiel van der Vlies. Dit kunstmagazine is een visualisatie van hun visie op kunst in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
20 juni 2009 van 19.00 tot 23.30 uur
Organisator
Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Sophiapark in De Volgerlanden
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.