Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Excursie naar het Loo

Excursie naar het Loo

U brengt een bezoek aan Paleis het Loo voor de dubbelexpositie “Juliana”. Aanleiding voor deze expositie is de 100e geboortedag van Koningin Juliana. Het eerste deel van de expositie is een wandeling door haar leven en gaat over haar jeugdjaren, opleiding en huwelijk, het tweede gedeelte toont het officiële gezicht van de prinses, later Koniging Juliana.

Naast de foto-expositie kunt u het paleis binnen bekijken en rondwandelen in de prachtige tuinen. De entree, lunch en vervoer per luxe touringcar zijn inbegrepen (€ 65,00)

De bus vertrekt vanaf Bouquet om 09.00 uur en is rond 18.00 uur weer terug. Inlichtingen en inschrijven bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
7 augustus 2009 van 09.00 tot 18.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.