Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing: Glas(s)

Lezing: Glas(s)

De glasafdeling van de Gerrit Rietveld Academie neemt nationaal en internationaal een unieke positie in en kan tot de belangrijkste glasopleidingen ter wereld worden gerekend. Dit jaar bestaat de glasafdeling veertig jaar en dit lustrum wordt gevierd met de tentoonstelling Glas(s), in het Gemeentemuseum Den Haag. Glas(s) toont de rijke geschiedenis van de glasafdeling en laat aan de hand van hedendaagse ontwerpen zien hoe toonaangevend de opleiding nog steeds is. Gelijktijdig organiseert het Gemeentemuseum Glinsterend Glas, 1500 jaar Europese glaskunst. Hierin staat de unieke glascollectie van het museum met Europees glas uit de periode 400 – 1900 centraal.

Docente: mevr. Monique Hanrath. Kosten: € 16,50 p.p.

Wanneer?
24 september 2009 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.