Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kunstroute

Het Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht organiseert wederom, mede op verzoek van de gemeente, in samenwerking met Volksuniversiteit  Bouquet een kunstroute. Ditmaal niet in de Kerkstraat, maar langs de Emmasingel/Irenstraat.

Op deze kunstroute staat een aantal regionale kunstenaars en docenten van het Bouquet. In totaal zijn meer dan 20 kunstenaars aanwezig. Naast veel schilderwerken zijn er ook tal van andere kunstvormen te zien zoals: houtsnijwerk, tiffany, glas in lood, glasetsen, pottenbakken, bloemsierkunst, hoeden maken en nog veel meer.

De kunstroute wordt om 10.00 uur officieel geopend door wethouder M. van der Vlies. Op deze kunstroute kunnen bezoekers niet alleen kunst kijken maar ook kopen. Het is dus zeker een bezoek waard!

Wanneer?
26 september 2009 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Emmasingel/Irenstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.