Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feestweek Oostendam

De nieuwbouwwijk Oostendam is bijna gereed. Om dit te vieren, wordt er een feestweek gehouden.

Er is een bewonerscommissie samengesteld die vol enthousiasme een weekvullend programma opstelt om de wijk feestelijk te openen.

In goede samenwerking met Rhiant, politie, DOCK03, gemeente en anderen is de commissie aan de slag gegaan om voor jong en oud wat moois aan te bieden.

Om een indruk te geven van het programma: voor de allerkleinsten poppenkast, rijden met een stoomtreintje en voor de wat groteren spelmiddag/ zeskamp, voetbal. Voor de nog wat groteren is er een graffiti workshop en silent disco. Voor de ouderen sjoelen, dammen, jeu de boules, wandelen, fietsen en een expositie over oud-Oostendam.

Meer informatie volgt nog.

Wanneer?
Van 21 september 2009 00.00 uur tot 26 september 2009 00.00 uur
Organisator
Woningcorporatie Rhiant
Locatie:
Wijk Oostendam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.