Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie fotoclub Zwijndrecht 50 Jaar

Om het heuglijke feit te vieren dat Fotoclub Zwijndrecht 50 jaar bestaat, is er een speciale jubileum-expositie 'Selection 2009' samengesteld. De expositie is te bewonderen in de welkomsthal van cultureel centrum Cascade aan de Hoge Kade 50.
 
'Selection 2009' is een prachtig overzicht van het beste fotografische werk wat in de afgelopen 5 jaar gemaakt is door de leden.  De stijlen en voorkeuren zijn divers en de foto's vormen tijdens de jubileumexpositie een dynamisch geheel. Wie geïnteresseerd is in fotografie vindt er zeker iets van zijn gading.
 
Tijdens de expositie in de fotogalerie zijn leden van de fotoclub aanwezig om foto's toe te lichten en uitleg te geven.
 
Daarnaast zijn er op 12 september tijdens de Open Monumentendag foto's te zien in de MOBEX (het mobiele expositiepaviljoen van de projectgroep 'Kunst in de Volgerlanden') op het Kerkplein te Hendrik-Ido-Ambacht.  Deze foto's zijn gemaakt in het kader van samenwerking tussen het Historisch Genootschap van Hendrik-Ido-Ambacht en de Ambachtse leden van Fotoclub Zwijndrecht.
De fotoclubleden presenteren, passend bij het thema 'Op de kaart' van  de Open Monumentendag, foto's van verborgen monumenten. Vanaf 13 september staat de MOBEX naast het informatie-centrum Volgerlanden.
 
Adressen en openingstijden van de exposities:
 
- Cultureel Centrum Cascade:
Hoge Kade 50 te Hendrik-Ido-Ambacht
Tijdens openingstijden van de bibliotheek en Cascade, 5 t/m 26 september
 
- MOBEX:
Vrouwgelenweg 81 te Hendrik-Ido-Ambacht
(naast het informatiecentrum Volgerlanden)
24 uur per dag, vanaf 13 september
 
De toegang tot de exposities is gratis

Wanneer?
Van 1 september 2009 00.00 uur tot 30 september 2009 00.00 uur
Organisator
Fotoclub Zwijndrecht
Locatie:
Zie bericht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.